L'activitat cultural podria tornar a partir del 23 de novembre

Avui s'ha conegut el document del Pla d'obertura progressiva d'activitats elaborat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquest pla preveu que en el primer tram dels quatre establerts ja es puguin obrir teatres i auditoris amb un aforament autoritzat de màxim 600 persones amb un 50% de l'aforament. Aquest pla està pendent de l'aprovació per part del Procicat el pròxim dijous 19 de novembre. En aquest ENLLAÇ podeu consultar el document.

Teatres i auditoris

Aquest pla preveu quatre trams que en principi s'aniran succeint cada 15 dies, en funció de les dades de contagi de la COVID-19. Així doncs, si el virus disminueix la seva incidència tal i com està previst, a partir del 7 de desembre els teatres i auditoris tindran un aforament autoritzat de màxim 600 persones, amb un 70% de l'aforament. Per a la resta de sales, amb un aforament del 50% i un màxim de 500 persones.

 A partir del 21 de desembre, si les dades de contagi ho permeten, es podran obrir teatres, auditoris amb un 70% de l'aforament i un màxim de 500 persones, i a partir del 4 de gener amb un 70% de l'aforament i un màxim de 700 persones.

Activitats extraescolars

A partir del segon tram, és a dir, del 7 de desembre, serien possibles les classes particulars, i no seria fins el 4 de gener quan es podrien oferir classes extraescolars fora del grup escolar.

El Procicat ha d'aprovar el pla de desescalada elaborat per la Generalitat de Catalunya

Compartiu aquesta notícia