Dilluns 23 es poden reiniciar les extraescolars amb 6 alumnes

Avui s'ha conegut el document definitiu del Pla d'obertura progressiva d'activitats elaborat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquest pla preveu que en el primer tram dels quatre establerts ja es puguin obrir teatres i auditoris amb un aforament autoritzat de màxim 500 persones amb un 50% de l'aforament i fer classes extraescolars amb un màxim de 6 alumnes. En aquest ENLLAÇ podeu consultar el document.

Aquest pla preveu quatre trams que en principi s'aniran succeint cada 15 dies, en funció de les dades de contagi de la COVID-19. Així doncs, si el virus disminueix la seva incidència tal i com està previst, a partir del 7 de desembre els teatres i auditoris tindran un aforament autoritzat de màxim 500 persones, amb un 70% de l'aforament.

 A partir del 21 de desembre, les restriccions es mantenen igual a teatres i auditoris i pel que fa a les classes extraescolars presencials fora dels centres educatius, podran acollir fins un màxim de 10 alumnes per aula.

Serà a partir del 4 de gener quan les activitats extraescolars es poden dur a terme amb normalitat i els teatres continuaran al 70% de l'aforament amb un màxim de 1.000 persones.

Serà possible obrir teatres i auditoris al 50% del seu aforament amb un màxim de 500 persones

Compartiu aquesta notícia