El Circ d’Ara Mateix es reprograma al Nadal

El cicle dedicat al circ contemporani del Mercat de les Flors s’ha reprogramat aquest Nadal després de la seva cancel·lació el passat mes d’abril a causa de la pandèmia, i continua com previst, amb una mostra del circ actual català i internacional. El cicle s’inicia amb “Hurt me tender” de CirkVost, i continua amb les propostes de circ català com Amer i Àfrica  amb “Envà”, “Random”, de Pablo Molina i Joel Martí, “Flou Flou Papagayo” de  Mumusic Circus, 5100 de Joan Català i “...i les idees volen.” de Quim Girón.  El Circ d’Ara Mateix acabarà amb l’espectacle proposat pels alumnes de l’escola Rogelio Rivel, “Gender”.

Es tracta com és habitual de propostes de circ contemporani. Són espectacles de diferents formats, que ocuparan els diferents espais del Mercat, fins i tot la plaça Margarida Xirgu amb la carpa de Circkvost. La programació també s’ha fet pensant en diferents tipus de públic, i per exemple s’ha inclòs una proposta dirigida per a infants com el darrer espectacle de Quim Girón.

Recordeu que com a socis i sòcies de l’APCC podeu gaudir d’un descompte quan compreu les entrades, i també que des del Mercat ofereixen la possibilitat d’obtenir un 40% de descompte amb la compra d’entrades a partir de dos espectacles diferents.

Consulteu l'enllaç adjunt per conèixer millor les propostes.

CirkVost, Amer i Àfrica, Random, Mumusic Circus, Quim Girón i Joan Català entre les companyies programades

Compartiu aquesta notícia