“Desdèmona” i la Producció Nacional de Circ, guanyadores dels Premis Zirkòlika

L’espectacle “Desdèmona” dirigida per Alba Sarraute i la Producció Nacional de Circ,una creació col·lectiva dirigida per Joan Ramon Graell,  han estat alguns dels guanyadors dels premis Zirkòlika, que es van lliurar ahir en una cerimònica que finalment es va haver de celebrar online.

“Desdèmona” va aconseguir el premi al Millor Espectacle de Sala, i “Estat d’emergència”, protagonitzada per artistes amb una mitja de 26 anys, va rebre el guardó a la Millor Companyia Emergent. A més, la companyia My!Laika, que dirigeix el 25è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris, va guanyar el premi al millor número acrobàtic per “Liñaza”, la cia PakyPaya ha obtingut el premi al Millor Espectacle en Carpa per “Toca Toc” i Bucráa Circus pel Millor Espectacle de Pallassos a “El gran final”.

En d’altres categories, el projecte Circus Time de Kanaya Circus ha guanyat la primera edición del Premi de Circ Social i la producció del Mercat de Música Viva de Vic “Constel·lacions” de Núria Andorrà el premi Especial per seva música.

El clown Jango Edwards ha rebut el premi a la Millor Trajectòria i el premi de votació popular ha estat per Pasquale Marino de Cia Bergamotto per al seu espectacle Bergamotto Show.

Els premis s’han donat a conèixer en un acte que t’ha tingut que dur a terme online i sense públic per les restriccions imposades per la pandèmia de la COVID-19. La cerimònia també s’ha pogut seguir a través de la Xarxa de Televisions Locals, iha comptat amb l’actuació de diversos artistes.

El Festival Cantilafont ha obtingut el premi a la millor Iniciativa per a la Projecció del Circ que atorga l’APCC

Compartiu aquesta notícia