Actualitzada la Guia de Companyies de Circ Català

L’APCC ha actualitzat els continguts de la Guia de companyies i professionals online, per tal de fer una posada al dia: incorporar els nous espectacles dels nostres associats i associades i també les propostes dels nous socis i sòcies de l’entitat així com de socis/es que encara no havien publicat els seus espectacles. En total, s'han sumat a la guia una desena de companyies i professionals. Actualment la guia recull informació de 128 companyies de circ residents a Catalunya. En AQUEST ENLLAÇ podeu consultar la versió online de la Guia de Companyies de Circ Català.

La guia està pensada per ser útil per a la internacionalització, i per tant els continguts estaran disponibles en diferents idiomes. Des de l'APCC es farà arribar aquesta versió actualitzada de la guia a institucions i programadors i programadores locals, estatals i internacionals.

El document també inclou un annex que també s'ha actualitzat amb informació dels altres professionals que formen part de l’APCC com distribuïdors/es, gestors/es, tècnics/es, periodistes, etc.

La guia és una iniciativa de l'APCC, que va editar-la en paper el 2017 i ja l'ha actualitzat tres vegades en la seva versió online amb les aportacions dels seus socis i socies.

Recull informació d'unes 130 companyies de circ

Compartiu aquesta notícia