Ajuts per afrontar la tercera onada anunciats pel Departament de Cultura

El Departament de Cultura ha anunciat nous ajuts per al sector de la cultura arran de la tercera onada de la COVID-19. Concretament a finals de febrer obrirà termini un ajut per a professionals, però encara es desconeixen requisits i condicions. Aquesta ajuda es vehicularà a través del Departament de Treball.

A més, avui s'han anunciat ajuts per a la compensació de la reducció d'aforaments a teatres i sales de concerts. Teniu més informació AQUI, el termini s'acaba el 3 de juny.

Altres ajuts encara sense dates són els destinats a destinats a despeses estructurals i de funcionament de fundacions i associacions sense ànim de lucre, i un altre ajut per a companyies i artistes per cancel·lacions provocades per causes mèdiques.

Flexibilització en el Programa.cat per als Ajuntaments

Com a novetat, i per facilitar la programació per part dels municipis, segons assegura el Departament, el Programa.cat incorporarà enguany les festes majors i el teatre escolar i familiar en el catàleg. Daquesta manera es vol ampliar les possibilitats de programació dels programadors municipals.

A finals de febrer s'anuncien ajudes per als i les professionals

Compartiu aquesta notícia