Ja podeu respondre la 8a Enquesta de Companyies de Circ

L'APCC posa en marxa la vuitena enquesta adreçada a les companyies de circ per tal de conèixer la situació real dels i les artistes i professionals del sector. Necessitem aquestes dades per tal d'obtenir-ne indicadors sobre professonals, infraestructures i consums i així poder fer arribar la situació real i les problemàtiques actuals a les administracions i poder establir-hi un millor diàleg i negociacions amb les notres peticions.

El qüestionari recull dades generals de les companyies, dades d'exhibició i de facturació durant el 2020. Aquestes dades seran d’especial interès per poder comparar-les amb les del 2019 i anys anteriors i comprovar  les afectacions  de la COVID-19. L’enquesta es pot omplir AQUI.

L’enquesta es tancarà el 31 de març. Des de l'APCC animem a totes les companyies de circ a respondre-la, ja que un major nombre de respostes aporten resultats més reals i així ens serà més fàcil visibilitzar els efectes de la pandèmia de la COVID-19 i també totes les altres problemàtiques i reptes que afecte al nostre sector.

Els resultats de l’enquesta sobre les dades del 2019 es poden veure en aquest enllaç.

Aquestes enquestes s'han dut a terme amb la col·laboració de Joan Ramon Graell, expert en la recollida de dades estadístiques.

Com hem fet sempre des de l'APCC, les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

Andreas Breitling

Aquestes dades permetran conèixer els efectes reals de la crisi de la COVID-19

Compartiu aquesta notícia