L'APCC signa el manifest del PEN Català en favor de Pablo Hásel

El PEN Català, la delegació d'una entitat internacional creada en defensa la llibertat d'expressió i els drets lingüístics, ha organitzat una marató de vuit hores en defensa de la llibertat d'expressió i per l'alliberament de Pablo Hasél. L'entitat ha convocat tota la comunitat literària a participar en l'acte, que se celebrarà el 5 de març a partir de les 9 i es podrà seguir pel canal de YouTube del PEN Català. L'AAPCC ha signat el comunicat creat pel PEN català, que encara està obert a més adhesions.

De moment hi ha unes 60 persones i entitats que han signat el comunicat, que s'ha obert a més adhesions. El PEN català, , ha afirmat que "rebutja frontalment" la sentència contra Hasél, "que vulnera el dret a la llibertat d'expressió i se suma a les sentències contra les diferents expressions artístiques de Valtònyc, els membres de La Insurgencia, César Strawberry o Abel Azcona, entre d'altres".

L'acte comptarà amb les intervencions d’activistes i personalitats del món de l’escriptura, la música i l’art "per denunciar els fets, demanar l’alliberament del raper lleidatà i la reforma del Codi Penal espanyol, així com la derogació de la llei mordassa".

AQUI podeu llegir el text del comunicat que ha signat també l'APCC.

Organitzen una marató de vuit hores en defensa de la llibertat d'expressió i per seu alliberament

Compartiu aquesta notícia