Ens ajudes a completar el mapa de la formació de circ a Catalunya?

Llancem una enquesta per actualitzar el mapa d'espais de formació de circ del territori i conéixer millor aquest sector. Des de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya ens consta que existeixen actualment una seixantena de centres que imparteixen formació de circ a Catalunya, i necessitem conèixer-los millor i saber si n’hi ha més. Quins són? On són? A quin tipus de públic s'adrecen? Quines disciplines proposen? Amb quin pressupost anual compten? S'autofinancen o reben algun tipus d'ajuts? Les vostres respostes a aquestes i altres preguntes permetran obtenir una "fotografia" complerta i actualitzada del sector de la formació i poder així identificar els reptes que tenim al davant i al mateix temps informar a les persones interessades en tallers i cursos de circ.

En AQUEST ENLLAÇ podeu accedir al formulari.
 
Els resultats de l'enquesta es veuran reflectits de diferents maneres:

•    Actualització del directori de centres de formació de circ al futur nou web de l'APCC, que permet al públic interessat identificar els centres pròxims. Futures accions per difondre els espais de formació en circ arreu del territori.

•    Elaboració d'un recull de centres de formació a Catalunya per a la Jornada de Visibilització dels Centres de Formació de Circ que organitzarà el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel el 19 de juny 2021 a l'Arts Santa Mònica en el marc del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022

•    Finalment, permetran analitzar la situació del sector de la formació del circ per a perfilar futures línies de treball conjunt
 
Comptem amb la vostra participació perquè aquesta enquesta tingui l'abast més ampli possible, respondre-la us ocuparà uns 20 minuts. Un cop omplerta, rebreu al vostre correu les vostres respostes i tindreu la possibilitat d'esmenar-la si és necessari.

Per facilitar-vos la tasca, podreu previsualitzar AQUI les preguntes plantejades i així tenir a punt les informacions sol·licitades en el moment d'omplir l'enquesta.

El qüestionari ha estat elaborat amb la participació de diferents entitats: l'APCC, Cronopis, la Crica Fem Circ, el CAC Rogelio Rivel i l'Ateneu Popular 9 Barris.

Si teniu preguntes o dubtes, podeu contactar amb l'oficina de l'APCC a través del correu projectes@apcc.cat.

Una enquesta actualitzarà i ampliarà les dades dels espais que ofereixen cursos i tallers arreu del territori

Compartiu aquesta notícia