Què faràs per celebrar el Dia Mundial del Circ?

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles programats al voltant del Dia Mundial del Circ que té lloc el 17 d'abril? Fes-nos arribar tota la informació perquè aparegui en l’agendaque elaborem des de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). Fins el dia 5 d'abril ens pots fer arribar les dades i horari a través d’aquest formulari. L’agenda inclourà les activitats i espectacles organitzats del 9 al 25 d’abril.

L’agenda de l’APCC tindrà versió online, i es farà arribar als equipaments d’arts escèniques i als mitjans de comunicació i també es difondrà a través de la nostra web.

Per fer-nos arribar la informació sobre les activitats de circ heu de contestar aquest formulari, i per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat. La data límit per enviar-nos la informació de les vostres activitats és 5 d'abril.

Logo del Dia Mundial del Circ

Recordeu que l'APCC disposa del logo del Dia Mundial del Circ, que podeu utilitzar per a la vostra difusió d'activitats i espectacles. És un disseny de David Torrents i el podeu descarregar aqui.

Celebració a Terrassa amb Tub d'Assaig
L’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya han acordat la celebració del Dia Mundial del Circ a la seu de l'associació de circ Tub d'Assaig a Terrassa el dissabte 17 d'abril.

Per aquell dia s'estan organitzant diverses activitats, i també es llegirà el manifest reivindicatiu de l’APCC, que redactaran professionals del circ i que es difondrà dies abans per tal que es pugui llegir també en tots els altres actes arreu de Catalunya.

L’APCC recull les activitats i espectacles programats del 9 al 25 d'abril

Compartiu aquesta notícia