La Setmana del Pallasso Vallesclown 2012 encara la seva recta final amb propostes diàries

La Setmana del Pallasso Vallesclown de 2012 encara ja la seva recta final. La Setmana del Pallasso és una iniciativa pensada per recuperar i homenatjar la figura del més entranyable dels personatges humorístics de l’espectacle amb activitats diverses que giren al voltant del món del pallasso. Compta amb espectacles de pallassos diaris tant per a infants com per als adults, a banda de diverses activitats amb la figura del clown com a protagonista. El festival, que s'ha consolidat com a un dels trets d'identitat de Castellar del Vallès i una cita imprescindible en el calendari cultural català, porta el sobrenom de "Vallèsclown" i arriba aquest 2012 a la 10a edició.

Diumenge, 25 de març, aquest festival d’homenatge al món del clown es tancarà amb la Fira de l’Infant, però fins llavors es podrà gaudir d’espectacles cada dia de la setmana.

Així, des de dimecres 21 i fins divendres dia 23 de març, s’ha programat un espectacle diari a l’Auditori Municipal Miquel Pont, a les 18 hores. S'han vist, i es veuran les propostes de Circ Troupe, d’Albert Vinyes, la Cia. Akira, amb l’espectacle Como una ostra, i el pallasso Marcel Gros, que dilluns va rebre el guardó Sabatot Alegre d’enguany, titulada La gran A... ventura.

Divendres, a les 21 hores, hi haurà la primera de les dues sessions de Cafeclown que es duran a terme a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. En aquesta ocasió, es podrà gaudir d’una doble actuació; d’una banda, la Cia. JAM representarà Minute, una obra protagonitzada per un peculiar fotògraf i, de l’altra, Carlo Mô & Mr. Di interpretaran una selecció dels seus esquetxos més cèlebres a Que bonita eres.

Dissabte 24 de març s’han programat tres activitats ben diverses: a les 12 hores, la Cia. Circo Los portarà el seu Cabaré Paròdia a la plaça Calissó, mentre que a les 18.30 hores tindrà lloc a l’Auditori la projecció de la pel·lícula Balada triste de trompeta. Finalment, la Sala Blava de l’Espai Tolrà acollirà, a les 21 hores, la segona sessió de cafè teatre que es podrà veure enguany, i que anirà a càrrec de la pallassa nord-americana Hilary Chaplain, que interpretarà el seu espectacle A life in her day.

Com és habitual, la Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès es clourà amb les diferents propostes que es podran trobar a la Fira de l’Infant. Enguany, la Fira s’instal·larà a l’Espai Tolrà diumenge 25 de març, i estarà oberta d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Els nens i nenes podran gaudir d’un taller de maquillatge i fantasia i d’un taller de circ anomenat Circomòtik, i d’altres activitats com llits elàstics, inflables, jocs gegants, ecoxocs i ecojuga, ludoteca infantil i titelles.
 

La 10a edició del festival ha comptat amb les actuacions de Los Caneca, Circ Troupe d’Albert Vinyes o Circo Los, entre d'altres

Compartiu aquesta notícia