El Circ Circ celebra els 40 anys i anuncia que es convertirà en una fundació

El Circ Cric celebrarà el pròxim 23 d’abril els seu 40è aniversari i ja ha anunciat una nova edició del Festival de circ al Montseny que tindrà lloc durant els caps de setmana del 24 d’abril al 4 de juliol. La programació d’aquest festival es concretarà en breu, a  mesura que les condicions ho permetin, i el Festival de Pallasses arribarà a la tardor. A més, el Circ Cric ha anunciat la creació d’una Fundació per donar continuïtat a projecte, que continuarà vinculat a la creació del circ i altres arts escèniques.

Festival Circ Cric
El festival inclourà l’espectacle “Què bèstia”, amb Tortell Poltrona tots els dissabtes, i el diumenge hi haurà la matinal de circ que s’anomenarà Catacric 40, a càrrec de diferents pallassos i pallasses i músics, que presentaran espectacles d’acrobàcies, malabars, mans a mans, etc. Aquest espectacle serà dirigit per Jordi Aspa i comptarà amb la companyia Brunette Circus. Un dels objectius serà vincular circ i natura, i per això també hi haurà activitats paral·leles com el recorregut autoguit pels espais al voltant del Circ Cric “La Natura ens parla”.
D’altres artistes que hi participaran serán Boris Ribas, Asvin López, Marina Benites, Fernando Melki i Fili Rossenblat.

La tercera activitat previst per al Festival Circ Cric d’enguany seran sopars espectacle “Brins de safrà” de la mà de Luara Mateu i Joan Grivé, pensats per a un públic jove.

La Fundació
Per garantir la continuïtat del Circ Cric, Tortell Poltrona i Montserrat Trias han presentat el projecte de fundació que naixerà el 2022. L’objectiu és que els espais i estructures del Circ Cric continuin vinculades amb les arts escèniques i que es funcionin a ple rendiment.

La Fundació garanteix que aquest patrimonio continuï a Sant Esteve de Palautordera i que Tortell Poltrona pugui continuar treballant-hi. La fundació comptarà amb un patronat i un consell artístic que vetllarà per al seu funcionament.

La fundació tindrà una voluntat de servei públic i vol acollir festivals, actuacions, i no només relacionades amb les arts escèniques, i ara per ara s’està demanant la participació de les institucions,a part de l’Ajuntament de Sant Esteve.

El Festival del Circ Cric torna el 24 d’abril fins el 4 de juliol

Compartiu aquesta notícia