El col·lectiu d’artistes i professonals de circ de Girona organitza la 3a Gala de Circ D.O. Gironès

Diumenge 4 d'abril tindrà lloc a les 17h i 19:30h la 3ª edició de la Gala de Circ D.O. Gironès al Teatre del Canal de Salt. Una iniciativa autogestionada que sorgeix de la unió dels artistes i professionals del Circ de Girona i comarca, una gala sense recursos per donar a conèixer i reivindicar un espai de circ gironí així com les mancances que pateix el sector.

Des el col·lectiu “denunciem i ens alarmem per la "fuga de talent" que patim actualment degut a l'inexistent suport al circ fet aquí i des d'aquí. Els artistes ens veiem obligats a marxar fora, tant per formar-nos com per crear, produir, mantenir i perfeccionar en les respectives disciplines, per la falta d'un espai practicable que respongui a les necessitats reals i específiques d'aquest art.”

En aquesta edició participaran companyies i artistes emergents juntament amb d’altres de més consolidades, amb un recull de tècniques tant diverses com perxa xinesa, malabars, teles aèries, trapezi fix, clown, bola d'equilibris i portés en monocicle.

Tot i poder oferir només el 50% de l'aforament des del col·lectiu han decidit seguir endavant amb l'esdeveniment, i assumir des del col·lectiu i des dels mateixos artistes tot el què això comporta. Es mantindrà un preu popular perquè la cultura estigui a l'abast de tothom i per fomentar nous públics.

Enguany s’han vist obligats a ajornar les activitats paral·leles com les trobades de disciiplines i tallers a causa de les mesures restrictives vigents contra la COVID-19.
 

El pròxim diumenge 4 d’abril al Teatre del Canal de Salt

Compartiu aquesta notícia