El 7 de juliol se celebrarà la Jornada de Circ i món empresarial

La jornada de Circ i món empresarial és una proposta plantejada per l'APCC amb la intenció de difondre el potencial del circ en l'àmbit de les empreses, el màrqueting, la comunicació i la publicitat. Aquesta jornada forma part d’una de les 11 mesures del Pla d'Impuls del Circ, i compta amb el finançament de l’ SDE (Servei de Desenvolupament Empresarial de l'Institut Català d’Empreses Culturals). L’SDE ha encarregat del seguiment, el disseny i realització i la producció de la jornada a l'empresa Both.

Des de l'APCC hem comptat amb un grup de professionals de l’àmbit del circ que han aportat de manera molt generosa la seva mirada i les seves idees per tal d'ampliar, contextualitzar i analitzar les possibilitats d’interacció amb el món empresarial.

La Jornada, prevista inicialment el novembre del 2020, s'ha hagut de posposar a causa de la pandèmia per tal de garantir, en la mesura del possible, la presencialitat.

Estructura de la jornada

Està previst que la jornada es divideixi en 3 parts:  

-la primera part servirà per presentar el circ i els seus  atributs, valors, etc,   

 la segona consistirà en una taula rodona en què es desplegaran les possibilitats del circ per a la comunicació externa de les empreses

-la  tercera oferirà una segona taula rodona que destacarà les potencialitats del circ per a les dinàmiques internes de les empreses

Es preveu l'assistència d'empreses interessades en el món cultural, responsables de màrqueting i comunicació i altres àmbit relacionats.

Us convidem a participar de la jornada el 7 de juliol, si necessiteu més informació no dubteu en demanar-la a través del correu gerencia@apcc.cat

Formació en patrocinis

Aprofitem aquesta notícia per dir-vos que l'Associació de Professsionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) ha programat un cicle molt interessant de quatre formacions sobre  patrocinis, especialment adreçat per a organitzacions culturals. Els socis i sòcies disposeu d’un descompte per a aquests cursos.

Els quatre cursos tindran lloc durant el mes de maig i principis de juny i tracten aborden tot el procés de recerca de patrocini: “Estratègies per a cercar patrocini”, “Eines necessàries per a cercar patrocinadors o patrocini”, “La producció d’un patrocini” i “La comunicació del patrocini dins d’un esdeveniment”.

AQUI podeu consultar més informació sobre els cursos i AQUI els codis de descompte per als socis i sòcies de l’APCC.

Pla d'Impuls del Circ

Circ i món empresarial és una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures específiques finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i compta amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, així com amb la la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya.

El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

Estan obertes les inscripcions per aquesta trobada

Compartiu aquesta notícia