Sessió d'informació sobre el Cens d'Artistes de Catalunya

El CoNCA  i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb les associacions professionals del sector cultural hem posat en marxa una campanya d’impuls al Cens d’Artistes de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la inscripció de creadors i creadores culturals que viuen i treballen a Catalunya.

Per aquest motiu hem organitzat una sessió conjunta, per explicar què és el Cens d’Artistes, quins requisits s’han de complir per poder inscriure’s i en què ens pot ajudar com a professionals del sector cultural. La sessió tindrà lloc via Zoom el pròxim dijous 20 de maig a les 10h30. La sessió està oberta a tothom i només cal que t'inscriguis AQUI.

Què és el Cens d'Artistes

El Cens d’artistes de Catalunya constitueix un primer instrument de treball per cartografiar la creació artística del país i vol esdevenir una eina pionera per poder col·laborar, més endavant, en el desenvolupament de l’Estatut de l’Artista.

La recollida de de les dades ens permetrà  emprendre un treball exhaustiu de diagnosi del sector i d’avaluació de les mancances que pateix. Amb aquesta informació, es podran definir estratègies i directrius per planificar accions concretes que millorin les condicions professionals dels artistes i treballadors de la cultura.

Informació pràctica


Ponents de la xerrada

•    Margarida Troguet, vicepresidenta del CoNCA i membre del Grup de Treball de l’Estatut de l’Artista
•    Edmon Colomer, vocal del CoNCA) i membre del Grup de Treball de l’Estatut de l’Artista
•    Ana Cintya Loayza Martín, Assessora Legal del CoNCA
•    Manuel Guerrero, Àrea Difusió i Cooperació Artística - Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Dia: 20 de maig
Hora: 10h30

Via zoom
Sessió oberta a tothom, inscripcions AQUI

El pròxim dijous 20 de maig a les 10h30, formació oberta a tothom

Compartiu aquesta notícia