Circ Vermut, Los Galindos, Kolektivo Konika i Col·lectiu TQM a la Mostra d'Igualada

La Mostra d'Igualada continua amb la seva aposta pel circ com a art escènica per a públic infantil i juvenil, que enguany tindrà lloc del 26 al 30 de maig, dos mesos després del seu calendari habitual a causa de la COVID-19. Entre d'altres, estaran programes les companyies catalanes Los Galindos, Kolektivo Konika, Col·lectiu TQM i Circ Vermut, a més de Circ Bover de Mallorca i Xampatito Pato procedent de Galícia.

Com en el cas d'altres fires, la COVID-19 ha provocat que la programació sigui catalana i estatal per evitar el problemes del transport i viatges de les companyies internacionals. En total, 39 companyies portaran 47 propostes artístiques, 9 d'elles estrenes absolutes. Els espectacles de carrer tindran aforament limitat amb entrada i el preu de les entrades serà de 2€.


El Col·lectiu TQM neix de la unió de les companyies La Fem Fatal, Circonautas, Mila Martínez i Matias Kruger, unint el seu bagatge i el seu amor per la professió, per presentar 'VoloV'. Per la seva part amb 'MDR - Mort de riure', Los Galindos tornen al format de carrer amb una proposta escènica innovadora, impactant i compromesa.

Les sis intèrprets de Kolektivo Konika van crear aquesta companyia per la necessitat d’ajuntar-se en comunitat per crear, desenvolupar-se i indagar en la disciplina dels portés acrobàtics, la qual necessita de temps, esforç, ajuda i molt d’entrenament. El seu espectacle "La punta de mi nariz" ha comptat amb la direcció de Francesca Líssia de Companyia de Circ "eia".

Per la seva banda, Circ Vermut va néixer el 2015 fent la creació del primer espectacle 'Ni cap ni peus' que és va estrenar a la Mostra d’Igualada del 2016. Han fet més de 120 funcions de 'Ni cap ni peus', inclosa temporada al TNC i participació a fires i festivals com el Trapezi de Reus o la Fira de Circ de la Bisbal. Absurd, el segon espectacle de la companyia, es va estrenar a La Fira de Circ de la Bisbal al setembre de 2020.

Del 26 al 30 de maig a la Fira d'espectacles infantils i juvenils

Compartiu aquesta notícia