S'amplia l'aforament fins a un màxim de 10 persones per a l'etapa infantil, primària, secundària i batxillerat

Segons les últimes modificacions de les mesures Covid publicades per la Generalitat en relació als espais de formació des del 24 de maig fins al 6 de juny es relaxen algunes de les principals mesures de contenció de la Covid-19. Així ho ha publicat el Govern de la Generalitat a la Resolució SLT/1587/2021, que inclou importants modificacions com l’ampliació de les trobades socials a un màxim de 10 persones o dels aforaments d’espais culturals fins al 70%, entre d’altres. En l’àmbit de les activitats extraescolars i formació no reglada, el canvi més significatiu afecta als centres de formació de circ, que poden ampliar l’aforament fins a un màxim de 10 alumnes en les etapes d’infantil, primària, secundària i batxillerat.

Des de l’APCC estarem atentes per informar-vos de les novetats que la Generalitat preveu anunciar durant les properes setmanes. Així, fins al 6 de juny les mesures que caldrà seguir són les següents:

•    Activitats extraescolars i classes per a infants i joves
Els centres de formació de circ podran realitzar activitats amb fins a un màxim de deu alumnes per aula en les etapes d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat. Hauran d'adaptar les activitats d’acord amb el document Especificacions sobre el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 en relació amb les activitats extraescolars i les colònies i sortides escolars. Només els centres que organitzen activitats extraescolars mantenint els grups estables escolars o part d’aquests poden desenvolupar les activitats amb més de deu alumnes per aula, sempre que no hi participin alumnes d’altres grups estables.

•    Classes de circ per a adults
En l’àmbit de l’esport, les activitats grupals en espais interiors que acreditin ventilació adequada podran tenir un aforament màxim del 50%. En aquest sentit, les classes de circ per a adults s’equiparen a aquest tipus d’activitat física i, per tant, les classes per a adults que ofereixen els centres de formació de circ es poden dur a terme presencialment, fins a un màxim del 50% de l’aforament amb reforç de ventilació i mascareta. 

Mesures aplicables fins el 6 de juny

Compartiu aquesta notícia