I Jornada de visibilització de centres de formació en circ de Catalunya el pròxim 19 de juny

Després de l'ajornament del novembre, la Jornada de visibilització de centres de formació en circ de Catalunya se celebrarà finalment el  pròxim dissabte 19 de juny a l'Arts Santa Mònica. Organitzada pel CAC Rogelio Rivel, reunirà centres de tot el territori que compartiran experiències i reptes. L'objectiu de la trobada és que tots els centres puguin donar a conèixer el seu projecte entre sí, i afavorir la consolidació de la xarxa d'espais formatius en arts circenses del territori.

La jornada comptarà amb actuacions que agruparan números de circ dels i les alumnes dels diferents centres participants de l’esdeveniment, així com amb dues sessions de treball per abordar els temes més rellevants pel sector de formació, dinamitzades per l’Anne Morin (CACRR), Jordi Príncep (ETCA) i Andrea Martínez (ENCIRCA’T). Les actuacions podran veure’s en directe, via IGTV.

Els espais de circ que vulgueu assistir a la jornada us heu d'inscriure al correu prof@escolacircrr.com. AQUI podeu descarregar-vos el programa de la jornada.

Catalunya disposa d'una cinquantena d'espais de formació en circ
En relació a la jornada, l'APCC - en col·laboració amb l'Ateneu Popular 9 Barris, Encirca't, Cronopis, La Crica Fem Circ i el CAC Rogelio Rivel - ha realitzat una enquesta per censar i mapejar el sector de la formació. L'enquesta ha tingut molt bona resposta ja que ha recollit informació de 49 projectes.

La jornada, part de la mesura de Formació del Pla d'Impuls
L'acció "Visibilitat dels espais de circ de Catalunya" s'emmarca en la mesura de Formació, una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019‐2022, i està organitzada pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de l'Arts Sant Mònica. El Pla d’Impuls del Circ 2019‐2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que compta amb el suport del Grec Festival de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, la col∙laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de l’Estruch, la Xarxa d’Espais del Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

A l'Arts Santa Mònica a Barcelona

Compartiu aquesta notícia