El Festival Circada premia Ramiro Vergaz i la cia Seon

Ramiro Vergaz amb el seu espectacle "White Bottom" i la cia Seon amb "Infinit" han aconseguit el primer i el segon premi del Festival Circada. Aquesta cita amb el circ a Sevilla que té lloc aquests dies ha programat també altres companyies de circ amb artistes residents a Catalunya com Col·lectiu TQM, Alta Gama, Kolektivo Konika, Sr Stets i Col·lectiu Mur.

El malabarista Ramiro Vergaz ha obtingut el premi de la secció Panorama, amb un jurat format per 40 professionals d'arreu de l'Estat. El guardó consisteix en 2.000€ i en la contractació de l'espectacle a la secció oficial del Festival Circada el 2022 i 15 bolos més per part de membres del jurat. A "White Bottom" mostra diferents tècniques i estils de malabars amb música, acrobàcies al llit elàstic amb un to d'humor.

El segon premi ha estat per la companyia Seon i el seu espectacle "Infinit" , a càrrec dels joves artistes Daniel Esteban i Andreu Casadellà. Una proposta que s'acosta a una nova dramatúrgia circense amb disciplines com l'acrobàcia, l'equilibrisme (Trapezi Washington). Com a guardó han rebut 1.000€ i 8 futures contractacions.

El Festival Circada també ha estrenat el nou espectacle del Col·lectiu Mur,  "De tu a tu", i
 

A Sevilla també actuen el col·lectiu Mur, el col·lectiu TQM, Alta Gama, Sr Stets i Kolektivo Konika

Compartiu aquesta notícia