El Govern relaxa el límit d’aforament a les escoles de dansa no autoritzades en les etapes d’infantil fins a batxillerat

A partir del 21 de juny es relaxen les restriccions d’aforament pel que fa a les classes d’extraescolars de circ per a les etapes d’infantil fins a batxillerat. Fins ara la limitació era de 10 persones per grup, però des del dia 21 de juny  no hi ha una límit de nombre de persones i s’han de seguir les restriccions marcades en aquest document Especificacions sobre el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 en relació amb les activitats extraescolars i les colònies i sortides escolars o en l’apartat 9.5 d’aquesta Resolució. A més, també es poden celebrar festes de finals de curs, preferentment en exterior complint les normes establertes al punt 12.7 d’aquesta Resolució.

Classes de circ per a adults
En l’àmbit de l’esport, les activitats grupals en espais interiors que acreditin ventilació adequada podran tenir un aforament màxim del 70%. En aquest sentit, Protecció Civil ja ha confirmat que les classes de circ per a adults s’equiparen a aquest tipus d’activitat física i, per tant, les classes per a adults que ofereixen els centres de formació de circ es poden dur a terme presencialment, fins a un màxim del 70% de l’aforament amb reforç de ventilació i mascareta. Consulteu AQUI els requisits per la correcta ventilació de l’aula.
 

També es podran celebrar festes de final de curs, preferentment en exterior

Compartiu aquesta notícia