El Festival Grec acull l'estrena de "Nuye" de la Companyia de Circ "eia"

La Companyia de Circ "eia" estrena la pròxima setmana al Festival Grec el seu nou espectacle "Nuye". Aquesta peça, que neix  de l’exploració de les dinàmiques de les relacions de parella i mostra la recerca constant de dialogar amb els/les altres es podrà veure al Mercat de les Flors a partir del 15 de juliol.

"Nuye" està codirigit per Armando Rabanera Muro, Fabrizio Giannini i Roberto Magro, amb coreografies de Michelle Man i interpretat per Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler i Ona Vives Pérez.

Més circ al Festival Grec

A més de "Nuye", la programació de circ del Festival Grec inclou aquesta setmana l'espectacle "Veus que no veus" de la cia Pepa Plana a l'Ateneu Popular de 9Barris, "FIQ (desperta't)" del Groupe Acrobatique de Tanger dirigit per Maroussia Diaz Verbèke al Teatre Grec. Més endavant, el cap de setmana del 22 de juliol es podrà veure al Grec el darrer Circ d'Hivern, "Abans de la foscor", al Mercat de les Flors.

Descomptes per a socis i sòcies de l'APCC

Recordeu que els socis i sòcies de l'APCC amb el carnet de l’associació teniu dret a la compra de dues entrades al 50% per espectacles (teatre, dansa i circ) programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Sala Hiroshima a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors al inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d’aforament de la sala. Aquest descompte s’aplicarà tots els dies de la setmana i no és vàlid per als espectacles de música.
 

Aquesta setmana també actua Pepa Plana i el Groupe Acrobatique de Tanger

Compartiu aquesta notícia