Recomanacions davant la cinquena onada de COVID-19

Des de l’APCC us recomanem, davant la cinquena onada de la COVID-19, extremar les precaucions i seguir les mesures de protecció per evitar la cancel·lació  d’espectacles i formacions. A més, tingueu en compte que els vostres contractes d’actuació incloguin clàusules que prevegin que la COVID -19 pugui provocar canvis de data o canvis d'horaris.

Els casos de positius de COVID-19 s'haurien de tractar com a malaltia, i us recomanem que els contractes considerin com a malaltia els casos de confinaments obligatoris per contacte amb persones amb COVID-19.

A més aconsellem preveure, en els contractes de representacions i formacions a venir, una clàusula que estableixi que si per causes de força major com restriccions provocades per la COVID-19 l’espectacle o la formació s’ha d’anul·lar, aquest esdeveniment es programi en una data futura acordada entre el contractant i la companyia, o bé negociar compensacions econòmiques per l’anul·lació de contractes, sobretot si les companyies han tingut despeses (viatges, etc).

AQUI podeu consultar algunes clàusules COVID-19 per a contractes.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquest tema, ens podeu enviar un correu electrònic a apcc@apcc.cat.

Extremeu precaucions davant la possible anul·lació de bolos per casos de COVID o contacte amb persones contagiades

Compartiu aquesta notícia