Cia Cai, Júlia Farrero, Sr Stets, Duo Laos, Las Sistars i Col·lectiu TQM, presents al CircoRed Market

La convocatòria oberta per CircoRed per participar en la programació, en el show cases i en els works in progress del III CircoRed Market de la tardor han rebut un total de 130 propostes de companyies d'arreu de l'Estat. Entre d'altres, actuaran les companyies residents a Catalunya i sòcies de l'APCC Duo Laos, Sr Stets, Las Sistars, Col·lectiu TQM, Júlia Farrero i cia CAÍ, a més de El lado oscuro de la flores o Janika Inmunda. CircoRED Market tindrà lloc del 5 al 8 d'octubre a Madrid.

La sel·lecció final ha anat a càrrec d'una comissió de treball formada per professionals del sector i també a càrrec dels mateixos espais d'exhibició de la comunitat de Madrid:  Teatro Circo Price, Conde Duque, El Invernadero, Sala FRAC de Fuenlabrada, Centro Dramático Nacional, Carampa, 21 Distritos i Teatro Tomás y Valiente de Fuenlabrada.

La selección final, ha pasado por una comisión de trabajo formada por profesionales del sector, y una segunda selección de los propios espacios de exhibición.

Inscripcions obertes

Ja està disponible online el formulari per a les inscripcions de professionals que vulguin assistir al CircoRed Market. Els socis i sòcies de l'APCC poden inscriure's fins el 14 d'agost per 15€ (40€ preu normal) i després i fins el 31 d'agost el preu és de 25€ per a socis i sòcies i 60€ serà el cost de la inscripció normal.

La inscripció inclou l'acreditació, la incorporació al llistat de professionals i accès a totes les activitats programades (espectacles, showcases i work in progress), esmorzars dels dies 6 i 7 i descomptes en transport i allotjament, a més de servei de cura de familiars per a les persones assistents que ho necessitin.

Companyies sel·leccionades per a la programació

Col·lectiu TQM - VoloV

Colectivo Verticalia - ALMA (non é hippie)

Maintomano - Sin Miedo

Atirofijo -POI

El Gran Dimitri - The Legend

Köselig Company - Serendipitat

Nostraxladamus - Al filo

Las Sistars - Dai, ma aspetta

Companyies sel·leccionades per als showcases

Duo Laos -Oveja negra

Alas Circo Teatro -AHÁ!Circo

Circobaya LaLitera

Julia Farrero - Teia

Sr. Stets Lonely - Orkestar

El lado oscuro de las flores - Bubble

Companyies sel·leccionades per mostrar el seu work in progress


Compañía Caí Masa madre

Janika Inmunda

Abraham Arzate AUCH!!!

Cía Embora Morriña

 

Ja s'han obert les inscripcions per assistir a aquests jornades a l'octubre a Madrid

Compartiu aquesta notícia