Inscripcions obertes per a la Trobada amb programadors i programadores a Fira Tàrrega

Les cinc associacions professionals que estarem presents a la Llotja Pro de Fira Tàrrega 2021 –AADPC, APCC, TTP, ADGAE i PATEA– organitzem una sessió de networking dins el marc de Fira Tàrrega 2021. Una activitat que connectarà les persones associades d’aquestes entitats amb programadors i programadores d’àmbit internacional, nacional i català.

El divendres 10 de setembre, entre les 12:45 i les 14:15 h, posem a la vostra disposició, amb la complicitat de Fira Tàrrega, un espai de trobada per a tothom, amb l’objectiu d’ampliar la xarxa de contactes professionals. Si teniu un projecte escènic, aquesta és la vostra oportunitat de conèixer quins programes encaixen millor amb la vostra proposta.

Aquesta activitat es desenvoluparà a un espai exterior al costat de la Llotja i amb places limitades.Tant l’aforament com la dinàmica de l’activitat estarà supeditada a les condicions sanitàries establertes en el moment que es desenvolupi. Precisament aquestes restriccions ens han impedit l'organització del speed-meeting habitual amb programadors/es.

Fins uns dies abans d’aquesta trobada professional no disposarem de la informació sobre els programadors i programadores que hi participaran.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

AQUI trobareu el formulari per inscriure-us a aquesta activitat.

Les persones associades que es presentin a la convocatòria seran seleccionades per estricte ordre d’inscripció. És necessari que les persones participants a aquesta activitat estiguin inscrites com a professionals a Fira Tàrrega.

Us confirmarem la vostra plaça la primera setmana de setembre. Per limitacions d'aforament només hi podrà assistir un soci/a per companyia/empresa/projecte.

L'APCC a Fira Tàrrega

Estand paraigües

Com en d'altres ocasions, l'APCC comptarà amb un estand paraigües a la Llotja de Fira Tàrrega del 9 al 12 de setembre. Les companyies i artistes associats podran deixar el seu material de difusió (postals i targetes)i podran utilitzar l'estand per reunir-se amb programadors i programadores i altres professionals. Si no podeu venir a Tàrrega, ens podeu portar a l'oficina fins dimecres 8 de setembre el vostre material perquè nosaltres el posem a l'estand.

Enguany el nostre estand formarà part d'un de més gran que englobarà entitas professionals de les arts escèniques com l'AADPC, la TTP i PATEA.

Descomptes en la inscripció professional


Recordeu que els socis i sòcies de l’APCC gaudiu d’un descompte del 50% en el cost de la inscripció com a professionals a Fira Tàrrega, aquí podeu consultar els avantatges que suposa.

AQUI us podeu inscriure i obtindreu més informació.


 

Les places són molt limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció

Compartiu aquesta notícia