El festival de Circ de Terrassa programa una desena d'espectacles

Aquest festival torna als carrers de Terrassa aquest 2021 després de l'anul·lació el 2020 per la COVID-19. L’Associació de Circ Tub d’Assaig és l’organitzadora d’una programació formada per espectacles de clown, màgia, malabars i corda volant, una disciplina poc freqüent. Hi actuaran entre d'altres Kolektivo Konika, Duo Laos, Sonso Clown, Circ Vermut, Cia Soon, Companyia de Circ "eia" i Cia Nueveuno.

En total es tracta de 10 espectacles i 2 sessions de tallers. El primer cap de setmana, del 3 al 5 de setembre, de divendres a diumenge, l’escenari serà l’Escola El Vallès i les 8 funcions i les 2 sessions de tallers seran gratuïtes. El següent cap de setmana, els dies 10 i 12, els espectacles es traslladen al Teatre Principal i són de pagament, a 10 i 20 euros l’entrada. La reserva de places i la compra d’entrades s’ha de fer a través del web www.tubdassaig.com.

L’associació de circ ha iniciat una col·laboració amb Terrassa Arts Escèniques que ja ha donat fruits: els dos espectacles que es podran veure al Principal. A més, un d’ells compta amb el suport europeu del projecte Travesía-Pirineus de circ.

Tub d'Assaig s'encarrega de l'organització

Compartiu aquesta notícia