L'APCC a Fira Tàrrega 2021

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) estarà present a Fira Tàrrega amb un estand a la Llotja Professional des del dijous 9 fins el diumenge 12 de setembre. Enguany compartirem estand amb d'altres associacions d'arts escèniques com l'Associció d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l'Associació d'Empreses de Distribució i Gestió de les Arts Escèniques (ADGAE) i Arts de Carrer Associades (PATEA). Com és habitual, l'estand  està obert a tots els socis i sòcies i podeu portar el vostre material de difusió o be quedar amb programadors/es.

Oferta per a nous socis i sòcies

Els professionals de circ que volen formar part de l'APCC podran aprofitar l'oferta que oferim a Fira Tàrrega: les persones que s'associïn al nostre estand no pagaran cap quota fins el 2022. Podeu demanar més informació a apcc@apcc.cat o al nostre estand a la Llotja Professional.

Trobada amb programadores i programadors

Juntament amb les diferents associacions de professionals de les arts escèniques presents a Tàrrega organitzarem una trobada amb programadors/es per als nostres socis i sòcies que tindrà lloc el divendres 10 de setembre al migdia davant de la Llotja. Diversos programadors i programadores catalans, de l'Estat i internacionals han confirmat la seva assistència. Les inscripcions per aquesta activitat es van dur a terme durant el mes d'agost.

Companyies associades presents a la programació

Diverses companyies que formen part de l’APCC porten els seus espectacles a Fira Tàrrega 2021. Es tracta de "Gregaris" de cia Soon, "Fly me to the moon" de Leandre, "Desdèmona" d' Alba Sarraute i les Desdèmones, "Mort de riure" de Los Galindos, "Nuye" de Companyia de Circ "eia", , "Herència" de La Industrial Teatrera, "Tour" de Carla Farreny,  i "Trenzadas" de 23 arts. A més també actuaran membres de l'APCC a "Euforia" de Sacude i "The Frame" d'Elèctrico 28.

Actuar a l'OFF de Fira Tàrrega

Enguany les limitacions marcades per la COVID-19 han canviat el funcionament de moltes de les activitats de Fira Tàrrega, entre d'altres l'OFF. Enguany des de la Fira s'ha organitzat la Ciutat Off al pati de l'Escola Maria Mercè Marçal. 

Es tractarà d'un espai delimitat, sense reserva i gratuït, amb control d’accés del públic, i un cop estigui l’aforament complert no podran accedir-hi més persones.

A dins hi haurà 2 escenaris que funcionaran simultàniament amb franges de 40 minuts per artista.

Per decidir quin artista actua a quin horari es realitzarà un sorteig a les 10h del matí al mateix espai.
 

Oferta per a nous socis i sòcies que es donin d'alta a Fira Tàrrega

Compartiu aquesta notícia