T’apuntes a la preparació dels debats de les Jornades del sector del Circ el pròxim 27 de setembre?

Com ja hem anant informant, el 23 i 24 d’octubre es duran a terme les Jornades del Sector del Circ al Konvent de Berga. Es tracta d’una trobada impulsadades de l’APCC, que té l’objectiu que hi participi tot el tot el sector. Per tal de preparar els debats de l’octubre, l’APCC organitza una segona reunió preparatòria el pròxim 27 de setembre.

L’artista Berni Puig ha dissenyat el cartell que difondrà aquests debats que ben aviat difondrem. Berni Puig és un dissenyador vinculat al Konvent i ja ha treballat per d’altres projectes de circ com Nilak o el Festivalet de Circ de Manresa.

Reunió preparatòria del 27 de setembre


El passat 22 de juliol la primer reunió prèvia a les jornades va comptar  amb la participació de diverses persones interessades a treballar propostes i metodologies i es van acordar els eixos centrals de les jornades. Ara convoquem una segona reunió preparatòria per al pròxim dilluns 27 de setembre a les 12h a través de ZOOM.                          
Aquesta reunió començarà a trebllar els temes ja acordats i les metodologies perquè els debats de les Jornades puguin desenvolupar-se i generar consensos. Per aquesta raó, cada persona pot escollir quin tema vol tractar, per participar a un grup de treball específic.
 
Els grans temes són aquests, i AQUI podeu consultar un document més aprofundit sobre aquets continguts.

1. Polítiques públiques respecte al circ
2. Formació
3. Territori
4. Creació

 Si estàs interessat/da en participar de la reunió prèvia ens ajudarà que omplis aquest breu FORMULARI i triïs la temàtica en què t’agradaria participar per aportar continguts de fons.
 
Jornades del 23 i 24 d’octubre


Aquestes jornades volen dur a terme una reflexió interna del sector, i ser un espai de relació per a conèixer a d’altres persones de l’àmbit del circ català i els seus projectes. L’objectiu és discutir en comú quins són els reptes i proposar plans de futur per tal d’enfortir el sector del Circ a Catalunya.
 
Els objectius de les Jornades són:
 
• Identificar els reptes actuals del sector del circ a Catalunya
• Desenvolupar un full de ruta a llarg termini per treballar aquests reptes de futur
• Reforçar la cohesió i la confiança entre tots els agents del sector

Esperem que sigui del vostre interès i que ens podeu ajudar.
Creiem sincerament que aquestes Jornades han de ser un èxit de participació per donar veu a tota la diversitat del sector!

Les Jornades que tindrà lloc al Konvent de Cal Rosal el 23 i 24 d’octubre

Compartiu aquesta notícia