Cites destacades per als i les professionals de la formació en circ a Catalunya

La formació en circ a Catalunya enceta el mes d’octubre amb la represa de l’activitat de classes i tallers i a més a més, amb una agenda carregada de jornades i xerrades  per als professionals d’aquest àmbit. Aquest tema serà un dels eixos de les Jornades del Sector del Circ a Catalunya que l’APCC organitza al Konvent els pròxims 23 i 24 d’octubre, amb una reunió preparatòria dilluns 18 d’octubre. Si voleu participar només cal que escriviu a projectes@apcc.cat.

A més, i en el marc del Pla d’Impuls del Circ, l’Ateneu Popular de 9Barris organitza la Jornada de Circ Social i Comunitari el dissabte 6 de novembre, i, i per acabar, actualment s’està començant a plantejar la segona Jornada de Visibilització dels centres de formació en circ. La primera va tenir lloc a Barcelona, organitzada pel Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, i ara cal avançar en la definició de la segona. Si esteu interessats/des en participar en aquest procés per pensar i organitzar aquesta trobada ens podeu enviar un correu a plaimpuls@apcc.cat


La formació en circ a les Jornades del Sector del Circ al Konvent de Berga (23-24 octubre)

El 23 i 24 d’octubre es duran a terme les Jornades del Sector del Circ al Konvent de Berga. Es tracta d’una trobada impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) amb l’objectiu que hi participin tots i totes les professionals. Aquestes jornades volen dur a terme una reflexió interna del sector, i ser un espai de relació per a conèixer a d’altres persones de l’àmbit del circ català i els seus projectes. L’objectiu és discutir en comú quins són els reptes i proposar plans de futur per tal d’enfortir el circ a Catalunya. Un dels 4 temes que es debatran i treballaran serà el de la FORMACIÓ, per la qual cosa, us animem a participar. Aquí teniu informació detallada de les jornades i aquí el formulari d’inscripció.

Prèviament a les Jornades, s’han estat fent unes reunions per treballar els continguts dels grups de treball i preparar els debats. El grup que està treballant el tema de Formació, ha convocat una reunió el dilluns 18 d’octubre a les 11h per acabar de donar forma als temes de debat entorn a la Formació durant les jornades i conviden a tots els formadors/es i/o espais de formació a participar.
Les persones interessades a participar en aquesta reunió prèvia, heu de confirmar la vostra assistència al mail projectes@apcc.cat i us farem arribar l’enllaç al zoom per connectar-vos a la reunió.

Segona Jornada de visibilització de centres de formació en circ de Catalunya

El passat 19 de juny es va celebrar la Jornada de visibilització de centres de formació de Catalunya (AQUI podeu consultar-ne el resum) i està previst que al 2022 s’organitzi una segona jornada per seguir treballant per a la cohesió i enfortiment d'aquest àmbit. En aquests moments s’està buscant un grup de treball que s’ocupi del disseny de continguts i definició de l’organització d’aquesta Jornada. A la reunió del 18 d’octubre es reservarà un punt per informar d’aquest procés a les persones interessades.
En tot cas, si alguna persona està interessada en participar en el grup de treball i/o en la coordinació de la Jornada de  formació 2022,  ens pot contactar a través del correu electrònic plaimpuls@apcc.cat.

Jornada de Circ Social i Comunitari : 6 de novembre a l’Ateneu Popular de 9Barris

Per acabar aquesta tardor tan intensa, el proper 6 novembre l’Ateneu Popular de 9Barris acollirà la Jornada de Circ Social i Comunitari. Una jornada perquè els professionals d’aquest àmbit es trobin, comparteixin experiències i descobreixin les línies de treball que s'estan desenvolupant en el marc de la mesura Circ Comunitari del Pla d'Impuls del Circ*: circ i perspectiva de gènere, circ i diversitat funcional, resignificació del circ social, mapa català d'entitats i projectes amb impacte en la societat i comunitari...
Aquí trobareu més informació de la Jornada.
 

23 i 24 d’octubre a les Jornades del Sector del Circ, 6 de novembre a la Jornada de Circ Social i Comunitari i 2022 amb la segona Jornada de visibilització

Compartiu aquesta notícia