La mesura “Circ i món empresarial” organitza dos dinars de treball entre professionals del circ i persones del món de l’empresa

La mesura “Circ i món empresarial” del Pla d’Impuls del Circ ha canviat el seu format i organitzarà dos dinars entre professionals del circ i persones del món de l’empresa per aconseguir espais de complicitat entre els dos sectors. En un principi estava prevista l’organització d’una jornada el passat mes de juliol, que es va haver de cancel·lar, i aquest temps ha servit per reformular la mesura cap a trobades informals que facilitin la interacció entre els professionals dels dos àmbits.

Els dos dinars previstos permetran intercanviar mirades i que els professionals del circ  (artistes, creadors/es, etc) puguin explicar de  primera mà les potencialitats de les arts del circ de cara al sector empresarial, per així conjuntament explorin possibles sinergies de manera distesa.

En les dues trobades es parlarà del circ i les seves potencialitats de cara a la comunicació externa i interna de les empreses. La primera tindrà lloc el 19 d’octubre i la segona té la data per concretar.

Després dels dinars està prevista l’elaboració d’un informe de conclusions-reflexions per recollir tots els aspectes interessants que hagin sorgit durant els dinars.

La mesura “Circ i món empresarial” vol fer arribar el circ a les empreses no culturals, tot donant visibilitat al sector i fomentant l’establiment d’un diàleg que explori la creació de sinergies entre ambdós mons. Així doncs, “Circ i món empresarial” busca crear espais de complicitat entre els dos àmbits i posar a l’abast dels creatius publicitaris i caps de màrqueting del sector empresarial les potencialitats evocatives del circ, per tal d’augmentar la seva visibilitat i general un diàleg i una relació de guany recíproc.

Pla d’Impuls del Circ 2019-2022

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures específiques finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i compta amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, així com amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

L’acció ha canvia de format amb l’objectiu de crear espais de complicitat entre els dos sectors i crear sinergies

Compartiu aquesta notícia