Manresa acull la jornada “Arts de Carrer Situades: Pràctiques i Processos Escènics des del Territori”

La Plataforma Arts de Carrer organitza el pròxim 10 de novembre a Manresa una jornada de diàleg interprofessional que es presenta com una oportunitat per conèixer projectes, experiències i persones amb recorreguts i maneres ben diverses d’entendre les arts de carrer. Totes elles amb projectes que d’una manera o altra poden ajudar-nos a formular com ens podem relacionar amb el territori a curt i mig termini. Els temes que es tractaran seran
gestió, creació i exhibició d’arts de carrer a partir del lloc i el momento, i models culturals possibles a partir del poble i el barri.

El programa ha estat elaborat i coordinat per Jordi Duran i Roldós, i la jornada també inclourà l'exhibició de "Secrets" de la companyia Tombs Creatius, guanyadora del Suport a la Nova Creació en Arts de Carrer 2020 de l'Associació Plataforma d'Arts de Carrer.

Les places són limitades i ja estan obertes les inscripcions en AQUEST ENLLAÇ.

La Plataforma Arts de Carrer és una proposta que reuneix sota un mateix sostre festivals, fires i mostres de Catalunya que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació.

Organitzada per la Plataforma Arts de Carrer

Compartiu aquesta notícia