Cia Sputniks, Rauxa, Las Sistars i Marta Camuffi, i cia 104 al Festival Escena Poblenou

El festival Escena Poblenou, que enguany arriba a la 20a edició, ha programat per aquest cap de setmana diversos espectacles de companyies de circ residents a Catalunya, la majoria dels casos es tracta de noves creacions. És el cas de la cia 104º, que presenta una mostra del treball en procès "Runa", així com Las Sistars i Marta Camuffi, que mostraran "Vermut a Venus".

A més, la cia Rauxa presentarà l'espectacle "Teatre de Carrer" i la cia Sputniks mostrarà "Quatre parets i un sostre". Per seva banda la companyia mallorquina Manipulats portarà "Tèntol", que utilitza el llenguatge del circ per treballar sobre el joc i els moviments espontanis que provoca.

El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou va néixer el 2001 i té la vocació de potenciar, visibilitzar i recolzar creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies, i noves formes de relació amb l’espectador i de convertir l’art escènic i la creació contemporània en una eina per a l’empoderament i capacitació dels ciutadans i les ciutadanes en la construcció de la nostra societat.

És una iniciativa que aposta per la creació emergent, amb un 80% de la programació dedicada a la presentació d’aquestes propostes (en format d’estrena o mostra en procés), i amb un lloc cada cop més important pels espais de trobada i diàleg entre els diferents col·lectius (artistes, professionals i ciutadans i ciutadanes) que participen al Festival.

Diverses companyies mostren treballs en procès

Compartiu aquesta notícia