Circ i Món empresarial aconsegueix la creació de vincles entre els dos sectors

La mesura “Circ i món empresarial” del Pla d’Impuls del Circ ha organitzat aquest mes d’octubre dos dinars entre professionals del circ i persones del món de l’empresa per aconseguir espais de complicitat entre els dos sectors. Aquestes dues trobades informals han permès intercanviar mirades entre artistes i gestors/es de circ i responsables de recursos humans, màrqueting i de comunicació d’empreses de diferents tamanys, i d’aquesta manera han creat vincles entre dos àmbits que habitualment no estan en contacte.

En els dinars han participat responsables de les empreses HP, Suara Cooperativa, TMB, Laboratoris Gebro, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, RACC, Hospital Clínic, TRAM, Cellnex, Danone, BP Pharmaceuticals i Esteve. Com a professionals de circ han assistit als dinars artistes de circ i altres professionals dedicats a la gestió i al circ social. 

En les dues trobades les converses s’han centrat en explicar el circ per donar visibilitat al sector i en explicar les seves potencialitats de cara a la comunicació externa i interna de les empreses. L’objectiu ha estat crear un diàleg que fomenti la creació de sinergies que beneficiïn els dos àmbits.

Una vegada celebrats els dinars, s’està elaborant un informe de conclusions-reflexions per recollir tots els aspectes interessants que han sorgit.

Pla d’Impuls del Circ 2019-2022
El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures específiques finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i compta amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, així com amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres
 

Es tracta d’una de les mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022

Compartiu aquesta notícia