Presenta proposta de candidatura per a la Junta de l’APCC!

La Junta de l’APCC es renova enguany i el pròxim 10 de novembre s’obrirà el període de presentació de candidatures, que s’allargarà fins el 24 de novembre. Les candidatures, que són grupals,hauran d’incloure un mínim de 6 persones associades i un màxim de 15 i s’anunciaran el pròxim 25 de novembre a tots els socis i sòcies. Des de l’actual junta i l’equip d’oficina us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu dubtes o consultes a través del correu info@apcc.cat, us podem informar sobre la implicació que suposa formar part de la Junta.

Sessions informatives online

A més, per informar millor a totes les persones interessades, s'han organitzat dues sessions informatives online amb membres de l'equip d'oficina i de l'actual Junta

-Dijous 18 nov a les 10h
-Divendres 19 nov a les 15h30

AQUI us podeu inscriure a qualsevol de les dues sessions.


Candidatures grupals


Qualsevol persona associada pot presentar-se com a candidat/a a Junta Directiva sempre i quan ho faci amb un grup d'entre 6 i 15 persones sòcies. Si us interessa participar activament en els òrgans de govern de l'associació, decidir les línies estratègiques i les accions a emprendre i incidir en el posicionament de l'entitat, entre d'altres aspectes, presenteu-vos!

Les candidatures interessades en presentar-se a les eleccions per a la Junta directiva de l’APCC podeu enviar les seves propostes i informació dels seus membres així com els seus objectius i línies de treball al correu info@apcc.cat.

Calendari


-Del 10 a 24 de novembre: presentació de candidatures

-25 de novembre: publicació de les candidatures

-Del 2 al 16 de desembre: període per donar a conèixer les candidatures i les seves propostes

-17 de desembre: Assemblea General Extraordinària per votar i escollir la nova Junta.


A l'Assemblea General Extraordinària tindran lloc les votacions dels socis i sòcies. Les persones que no puguin assistir presencialment o online a l’Assemblea podran delegar el seu vot en una altra persona associada. Més endavant us direm com fer-ho.

Funcionament de la Junta


L’actual junta està formada per Sílvia Capell, Pablo Javier Domichovsky, Oriol Escursell, Griselda Juncà, Amer Kabbani, Sergio López “Chapa”, Andrea Martínez, Judith Obach, Anna Pascual, Giulia Poltronieri, Jordi Príncep, Manel Rosés i Jordi Serra. No existeix la figura del president/a, ja que l’equip va optar per una presidència col·lectiva.

Els membres de la Junta  no reben cap remuneració per ocupar el seu càrrec, i tenen les despeses cobertes per poder exercir les seves funcions (viatges, dietes si s’escau, etc). La renovació de la Junta és fa cada dos any a través d’unes eleccions amb participació del socis i sòcies.

Els i les membres de la Junta es reuneixen de forma conjunta periòdicament i a més també formen part de les comissions de treball sobre els temes que més els interessin.

L’APCC
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure i difondre el circ en la vida cultural, social i econòmica del país. Fundada l’any 2004, l’APCC cohesiona i vertebra el sector des dels seus inicis representant les diferents branques professionals del circ català: artística, empresarial, gestió, direcció, dramartúrgia, escenografia, coreografia, teoria, docència.

Amb més de 370 professionals associats/des, l’APCC representa el sector del circ a Catalunya davant les administracions, i a la vegada ofereix serveis i atèn les necessitats dels seus membres. L’APCC és a més l’entitat designada per l’Ajuntament de Barcelona per gestionar La Central del Circ.

Sessions informatives online dijous 18 i divendres 19 de novembre

Compartiu aquesta notícia