Èxit de participació de les Jornades del Sector del Circ a Berga

Una vuintantena de professionals de diversos perfils van assistir el 23 i 24 d'octubre a les Jornades del Sector del Circ organitzades per l'APCC al Konvent de Berga. L'associació fa una valoració molt positiva de la trobada, que va servir per plantejar els reptes de futur del circ català i per reunir presencialment artistes, gestors/es, formadors/es d'arreu del territori.

Les jornades han  permès fer una reflexió interna, mirar-nos, parlar, conèixer als i les nous professionals del sector així com als projectes, els recents i els veterans, i discutir en comú quins són els reptes més propers i més llunyans per tal d'enfortir el sector del Circ a Catalunya. 

Aquesta Jornada marca inici de treball en comú, generant confiança i coneixement mutu, més força sectorial i territorial, més consensos que treballar i en què posar energia, tot entenent que som diversos i que també en aquesta diversitat està la nostra fortalesa.  

El debat s'ha dut a terme a partir dels eixos temàtics consensuats prèviament com Formació, Territori, Polítitques Públiques i Creació. Els socis i sòcies podeu consultar les conclusions de les Jornades AQUI. Ben aviat les resumirem i difondrem per al públic general.

Foto Manel Sala (Ulls)

Una vuitantena de professionals de circ d'arreu del territori van debatre els reptes de futur del circ a Catalunya

Compartiu aquesta notícia