Gran Canària acull el Vè Congrés de CircoRed del 23 al 26 de novembre

El congrés de Circored, la federació d’associacions de circ de l’Estat, arriba enguany a la seva cinquena edició i tindrà lloc a Gran Canària del 23 al 26 de novembre. Com en d’altres ocasions, el congrés acollirà xerrades i debats sobre la situació del circ a Espanya i vol ser un punt de trobada i treball per a totes les associacions i professionals, ja siguin artistes o treballin en producció, direcció, pedagogia, programació, gestió, distribució, programació o el sector audiovisual relacionat amb el circ.

El Congrés vol reflexionar, aprendre i treballar de forma conjunta en el creixement del sector, tot tenint en compte les característiques pròpies i circumstàncies i necessitats de les persones que formen part de la Xarxa.

L’objectiu del Vè Congrés CircoRed vol visibilitzar el treball que s’està duent a terme en totes les etapes de la cadena: formació, investigación, creació, producció, exhibició i distribució, i es reforçaran els espais de trobada i treball de tots els professionals del circ d’una manera transversal i dinàmica.

La cita a Gran Cànaria acabarà el divendres 26 de novembre amb l’actuació de la companyia catalana Du´k´to, que presentarà el seu espectacle Cafuné.

El congrés s’organitza enguany entre CircoRed i l’Associació de Professionals de Circ de les Illes Canàries (APCIC) i compta amb el suport de l’INAEM, l’Institut Canari de Desenvolupament Cultural, el Cabildo de Gran Canària, la Fundació Canària de les Arts Escèniques i de la Música i la col·laboració del Teatre Guiniguada
 

Estan obertes les inscripcions per seguir el congrés online

Compartiu aquesta notícia