Set perfils diversos del sector del circ es presenten a la candidatura de Junta de l’APCC

Un total de set persones amb perfils molt diversos en el món del circ s’han presentat a la candidatura de la Junta de l’APCC. Quatre persones que es mantenen de la Junta sortint, el director de l’escola ETCA Jordi Príncep,  l’artista Judith Obach, el tècnic i artista Sergio López Terán (Chapa) i l’artista i formador Pablo Domichovsky, i altres tres persones volen incorporar-se a l’òrgan directiu de l’associació: les artistes Jessica Arpin i Verónica Capozzoli i l’artista, director i empresari William Giribaldi.

A partir del dia 2 i fins el 16 de desembre s’inicia el procés per donar a conèixer aquesta candidatura i les seves propostes de cara al dos pròxims anys. Després, el 17 de desembre, tindrà lloc l’Assemblea Extraordinària en què els socis i sòcies votaran la candidatura. Les persones que no puguin assistir presencialment o online a l’Assemblea podran delegar el seu vot en una altra persona associada. Més endavant us direm com fer-ho.

Funcionament de la Junta

L’actual junta està formada per Sílvia Capell, Pablo Javier Domichovsky, Oriol Escursell, Griselda Juncà, Amer Kabbani, Sergio López “Chapa”, Andrea Martínez, Judith Obach, Anna Pascual, Giulia Poltronieri, Jordi Príncep, Manel Rosés i Jordi Serra. No existeix la figura del president/a, ja que l’equip va optar per una presidència col·lectiva.

Els membres de la Junta  no reben cap remuneració per ocupar el seu càrrec, i tenen les despeses cobertes per poder exercir les seves funcions (viatges, dietes si s’escau, etc). La renovació de la Junta és fa cada dos any a través d’unes eleccions amb participació del socis i sòcies.

Els i les membres de la Junta es reuneixen de forma conjunta periòdicament i a més també formen part de les comissions de treball sobre els temes que més els interessin.

Jessica Arpin, Verónica Capozzoli,Pablo Domichovsky, William Giribaldi, Sergio López (Chapa), Judith Obach i Jordi Príncep, volen formar part de la nova Junta

Compartiu aquesta notícia