Divendres 17 de desembre: votem la nova Junta de l'APCC

Divendres 17 de desembre l'APCC celebrarà la seva Assemblea General Extraordinària a les 17h a les seves oficines de La Central del Circ. Aquesta assemblea té com a principal punt del dia la votació de la nova Junta de l'associació per als dos pròxims anys (fins el 2024). Fem una crida a l’assistència  a tots els socis i sòcies, que esteu convidats a assistir a aquesta trobada que tindrà forma de berenar.

Per qui no pugui venir presencialment a La Central del Circ, l'assemblea també es podrà seguir online a través de ZOOM, AQUI teniu l'enllaç.

I si tampoc hi podeu assistir online, podeu delegar el vostre vot en una altra persona associada si ompliu AQUEST FORMULARI.

Candidatura a nova Junta

La candidatura presentada per formar la nova Junta directiva de l’APCC aposta per valors com la diversitat, la transparència i el compromís en la seva proposta de treball de cara als dos pròxims anys, a més del màxim consens de cara a l’elaboració i plantejament d’un segon Pla d’Impuls del Circ, entre d’altres propostes. Les persones que formen part d’aquesta candidatura són Jessica Arpin, Veronica Capozzoli, Pablo Domichovsky, William Giribaldi, Sergio López, Judith Obach i Jordi Príncep, amb perfils molt diversos en el món del circ a Catalunya.

Quatre persones que es mantenen de la Junta sortint, el director de l’escola ETCA Jordi Príncep,  l’artista Judith Obach, el tècnic i artista Sergio López Terán (Chapa) i l’artista i formador Pablo Domichovsky, i altres tres persones volen incorporar-se a l’òrgan directiu de l’associació: les artistes Jessica Arpin i Verónica Capozzoli i l’artista, director i empresari William Giribaldi.

En AQUEST DOCUMENT podeu llegir les presentacions de cada membre de la candidatura així com les seves propostes de cara als dos pròxims anys i els valors que guiaran les seves accions i treball.

Funcionament de la Junta
Els membres de la Junta  no reben cap remuneració per ocupar el seu càrrec, i tenen les despeses cobertes per poder exercir les seves funcions (viatges, dietes si s’escau, etc). La renovació de la Junta és fa cada dos any a través d’unes eleccions amb participació del socis i sòcies.

Els i les membres de la Junta es reuneixen de forma conjunta periòdicament i a més també formen part de les comissions de treball sobre els temes que més els interessin.

Assemblea Extraordinària de l'associació a les 17h

Compartiu aquesta notícia