Més de 30 espectacles i tallers de circ a l'Agenda de Circ de Nadal

L'APCC recollit en l'Agenda de Circ de Nadal 2021-2022, més de 30 propostes d'espectacles, tallers i casals de circ programats entre el 17 de desembre i el 9 de gener arreu de Catalunya. L'objectiu d'aquesta agenda és difondre activitats de circ en una època en què tradicionalment s'incrementa la programació d'aquesta art escènica. AQUI podeu consultar l'agenda online, amb enllaços a la informació detallada de cada proposta.

Entre d'altres, a Barcelona destaquen el Circ d'Hivern de l'ATeneu Popular de 9Barris, "Sotrac", i l'espectacle "Nuye" de la Companyia de Circ "eia" al Mercat de les Flors, i a les rodalies de la capital tindran lloc diversos cabarets de circ a MAtaró (IN, de Cronopis), L'Hospitalet de Llobregat, i Terrassa (Circ de l'Any, de Tub d'Assaig), entre d'altres espectacles.

L'agenda s'ha elaborat amb aportacions dels nostres socis i sòcies, que ens han fet arribar la seva programació per aquestes dates.

El document online recull tot tipus d'activitat relacionada amb el circ, amb un major protagonisme dels espectacles, però també s'hi pot trobar informació sobre tallers i casals de circ per a les dates de Nadal.

Recordeu que si voleu estar al dia sempre de l'agenda de circ durant tot l'any, podeu consultar-la a www.apccc.cat/agenda.

Propostes diverses de circ arreu del territori

Compartiu aquesta notícia