L'Assemblea vota la nova Junta per al període 2022-2024

L'Assemblea General Extraordinària del passat 17 de desembre va votar la nova Junta de l'APCC, formada per Jessica Arpin, Verónica Capozzoli, Pablo Domichovsky, William Giribaldi, Sergio López, Judith Obach i Jordi Príncep.En total es van emetre 41 vots  a favor i una abstenció en una trobada mixta (presencial i online) on es va agrair la feina feta per part de la Junta sortint.

La Junta 2022-2024 comptarà oficialment amb Jordi Príncep com a president (exercirà de portaveu de l'entitat), William Giribaldi com  a vicepresident, Pablo Domichosky serà secretari i  Judith Obach tresorera.
 

Diversitat, transparència i compromís

La candidatura votada per formar la nova Junta directiva de l’APCC aposta per valors com la diversitat, la transparència i el compromís en la seva proposta de treball de cara als dos pròxims anys, a més del màxim consens de cara a l’elaboració i plantejament d’un segon Pla d’Impuls del Circ, entre d’altres propostes.

Quatre persones que es mantenen de la Junta sortint, el director de l’escola ETCA Jordi Príncep,  l’artista Judith Obach, el tècnic i artista Sergio López Terán (Chapa) i l’artista i formador Pablo Domichovsky, i altres tres persones volen incorporar-se a l’òrgan directiu de l’associació: les artistes Jessica Arpin i Verónica Capozzoli i l’artista, director i empresari William Giribaldi.

En AQUEST DOCUMENT podeu llegir les presentacions de cada membre de la candidatura així com les seves propostes de cara als dos pròxims anys i els valors que guiaran les seves accions i treball.

El portaveu de l'APCC i cara visible serà Jordi Príncep, que assumeix la presidència

Compartiu aquesta notícia