Nova enquesta per conèixer les pèrdues provocades per la darrera onada de la pandèmia

L'impacte de la sisena onada de la pandèmia Covid-19 ha generat noves mesures i restriccions per part del Govern de la Generalitat de Catalunya en el sector de la cultura. Aquestes noves restriccions impacten en unes dates que són fonamentals per les companyies, artistes i empreses del circ.

Des del Departament de Cultura estan treballant per articular noves mesures compensatòries i ens proposen, a tots els sectors afectats, monitoritzar l'impacte de les restriccions per tal que l'administració pugui respondre sobre aquestes afectacions.

Les restriccions no obliguen a cancel·lar ni espectacles ni tallers infantils, però creiem que la situació de l'increment de contagis i la comunicació per part del govern ha pogut generar cancel·lacions, anul·lacions i ajornaments, a banda que ha estat un clar element desmotivador cap al públic.

Pel sector, recollir dades és importantíssim. Hem de fer sentir la veu del sector del circ en tota la seva diversitat.

Per valorar la dimensió econòmica d'aquesta afectació del COVID-19 us demanem d'omplir  aquest FORMULARI perquè ens aporteu dades sobre les anul.lacions d'espectacles i formacions. Des de l'APCC enviarem, juntament amb la resta d'associacions, aquestes dades a l'administració perquè pugui valorar les mesures a prendre.

Per part de l’APCC, estem treballant de manera coordinada amb aquestes altres associacions de professionals de les arts escèniques (TTP, APdC, AADPC, APGCC) per tal de vehicular i comunicar  les vostres afectacions.

És important que recollim el màxim de dades per informar a les administracions que han de dimensionar els ajuts al sector

Compartiu aquesta notícia