La Setmana de ruptura i transformació de La Central del Circ arriba a la 5a edició

La Setmana de Ruptura i Transformació, organitzada per les persones usuàries de La Central del Circ, arriba a la seva 5a edició, que tindrà lloc del 31 de genera al 4 de febrer. La setmana estarà farcida d'activitats i tallers, i també es podrà escoltar per segon any Ràdio Ruptura a través de la pàgina web de La Central del Circ.

Aquí teniu la programació, les activitats són destinades a professionales del circ, gratuïtes, però cal inscripció prèvia per la majoria d’elles. Trobareu més informació a l'enllaç de més avall.

Al matí tindran lloc les següents activitats:

TALLER "Eines d'improvisació (com lidiar amb gilipolles al metro)", proposta de Pablo Molina: de dilluns a dijous de 10h a 14h a la Sala Triangular.

TALLER “Moviment acrobàtic”, proposta de Txetxu Navarro: dilluns d’11 a 14h a la Sala de Posada en Escena

TALLER “Voguing i cultura Ballroom”, proposta d’Axel Gil: grup 1 dilluns i dimarts d’11 a 14 hores a la Sala de Treballs Corporals; grup 2 dimecres i dijous d’11 a 14h a la Sala de Treballs Corporals.

TALLER “Cures Corporals”, proposta de Borja Beltrán: dimecres de 12 a 14h a la Sala de Posada en Escena

TALLER “Taller Veu, respiració i moviment”, proposta de Karita Tikka: dimecres d’11 a 14h a la Sala de Música

TALLER “Happy Meal 1, acrodansa i expressió corporal”, proposta de Karita Tikka: dijous d’11 a 14h a la Sala de Posada en Escena.

Escalfament amb Luchaemilia: dilluns i dimecres de 10 a 10:30h a la Sala d’Entrenament. (No cal inscripció prèvia).

El TALLER “Àudio, vídeo i llums des de l’ordinador per a espectacles”, proposta de tyle Fernandez té lloc al matí i a la tarda, el dilluns de 12 a 14h i de 15 a 17h a la Sala de Música

A la tarda tindran lloc les següents activitats:

LABORATORI DE CREACIÓ “Lab.otomía”, proposta de LuchaEmilia i Gregorio Torchia: de dilluns a dijous de 15 a 18 hores a la Sala de Posada en Escena

TALLER “Improvisació vocal amb llengua de signes”, proposta de Cris Ortiz: dimarts, dimecres i dijous de 15 a 17 hores a la Sala de Música

Jam Musical: dimarts, dimecres i dijous de 17 a 19:30h a la Sala de Música

TALLER “Pintura Tèxtil”, proposta de Lorena Madurga: dimecres de 16 a 19:30h a la cuina

TALLER “Patins”, proposta de Marta Camuffi, dimarts i dimecres de 16 a 18h a la Sala Triangular

TALLER “Make up”, proposta de Victoria Sickness, divendres de 15 a 17h a la Sala Polivalent. (aquest taller SÍ és compatible amb la resta)

Intercanvi de disciplines a la Sala d’Entrenament: de dilluns a dijous de 16 a 18h. (No cal inscripció prèvia).
 

A banda també tindrà lloc un segon laboratori de creació en horari nocturn, “Estem Creant”, proposta de Mar Olivé i Valeria Pisati: dimarts a partir de les 20h.

Es pintarà un mural a la Sala d’Entrenament durant els matins, i la setmana culminarà amb la 5ª edició de la Transformation battle, el divendres a partir de les 17h a la Sala de Posada en Escena.

Les persones usuàries de l'equipament organitzen tallers i altres activitats durant tota la setmana

Compartiu aquesta notícia