L’APCC organitza la jornada “Circ des de la butaca” per donar a conéixer espectacles de circ de mig/gran format als teatres E3

El pròxim 3 de març l’APCC organitza una sessió per donar a conèixer espectacles de circ de gran format als teatres de la Xarxa E3. Aquestes sales són equipaments de gran capacitat ubicats en municipis de més de 50.000 habitants o capitals de comarca de més de 15.000 habitants. La jornada, amb el títol “Circ des de la Butaca” té com a objectiu  difondre a responsables de programació una diversitat de propostes de circ que encaixin amb les necessitats de les sales de gran capacitat i així generar un diàleg entre companyies de circ de Catalunya i els programadors/es d’aquests espais.

El coneixement d’aquest tipus de propostes és vital per tal de fer créixer el circuit de sala per a espectacles de gran format, que sovint es veuen obligats a buscar circuit fora de Catalunya.

La sessió es duu a terme en col·laboració amb la Xarxa d’E3 i tindrà lloc el 3 de març de 2022 de 10h a 12h. En aquesta trobada online amb els responsables de programació de diversos teatres E3 les companyies podran presentar les seves propostes.

Per sel·leccionar les companyies de circ que participaran a l’activitat de “Circ des de la butaca” l’APCC obre una convocatòria fins el 10 de febrer.

Convocatòria per a 8 espectacles

Aquesta convocatòria té com a objectiu la selecció d’un màxim de 8 espectacles de mig/gran format que estiguin pensats per exhibir-se en sala.

Les companyies seleccionades podran presentar les seves propostes d’espectacle a través d’una presentació online davant de professionals de la programació. En aquesta presentació podran mostrar un vídeo promocional de l’espectacle, i al final s’oferirà un temps breu perquè els programadors/es puguin fer preguntes a les companyies. A les companyies seleccionades se’ls oferirà una píndola de formació per preparar la seva presentació.

AQUÍ podeu consultar les bases de la convocatòria  i AQUÍ trobareu el formulari d’inscripció.

Recordeu que la data límit per inscriure’s és el 10 de febrer. La setmana del 17 de febrer s’anunciaran els projectes seleccionats i la setmana del 21 al 25 de febrer organitzarem una píndola formativa online pel matí.

Catàleg d’espectacles de mig/gran format

Els espectacles que no quedin seleccionats i que per tant, no puguin participar a la jornada, i els seleccionats formaran part d’un catàleg que es farà arribar als/les responsables de programació dels E3, per tal que tinguin la informació de totes les propostes actuals de circ de mig/gran format.


Xarxa de teatres E3

Els teatres E3 són els següents: Teatre El Jardí (Figueres), Teatre Principal (Olot), Teatre Margarida Xirgu (Badalona), La Llotja (Lleida), Cal Bolet (Vilafranca del Penedès), Kursaal (Manresa), Teatre Principal (Sabadell), L’Atlàntida (Vic), Teatre Principal (Vilanova i La Geltrú), Auditori Felip Pedrell (Tortosa), Atrium (Viladecans), Teatre Municipal (Girona), Teatre Bartrina (Reus), Teatre Sagarra (Sta. Coloma de Gramenet), Teatre Auditori (St. Cugat del Vallès), Teatre Auditori (Granollers), Teatre Joventut (Hospitalet de Llobregat), Teatre Monumental (Mataró), Teatre Tarragona (Tarragona).

Foto Marta García Cardellach

S’obre una convocatòria per a companyies de circ de Catalunya per a participar a la sessió online el pròxim 3 de març

Compartiu aquesta notícia