El Kursaal de Manresa celebra el seu 15è aniversari amb una gala de circ

El teatre Kursaal de Manresa va néixer l'any 1927, es va tancar als anys 80 i va ressuscitar el 20 de febrer del 2007, gràcies a la implicació del teixit social i cultural de la ciutat. 15 anys més tard i en plena pandèmia, el teatre s'ha convertit en un dels equipaments de referència al país. Per celebrar aquesta efemèride, el Kursaal ha programat una exposició i una gala de circ inspirada en la "fragilitat de la cultura". L'espectacle comptarà amb set artistes que faran un recorregut pels engranatges que fan funcionar el teatre.

Rat Serra no ha volgut desvetllar massa detalls sobre la gala, però sí ha avançat que l'espectacle, per a tots els públics, tindrà set números –tres d'ells creats expressament per a l'ocasió-. Un espectacle "fet a mida", i que també comptarà amb la implicació de l'equip del teatre. La gala tindrà lloc el 20 de febrer, a les sis de la tarda, a la sala gran, i les entrades ja estan a la venda per 15 euros.

Rat Serra ha explicat que la gala de circ està inspirada en la "fragilitat de la cultura": "aquest punt d'equilibri que has de seguir avançant malgrat estar sempre a la corda fluixa”. Els set números de la gala faran  un recorregut pels engranatges que fan funcionar el teatre.

L'espectacle comptarà amb números creats específicament per aquest aniversari

Compartiu aquesta notícia