Com celebraràs el Dia Mundial del Circ?

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles programats al voltant del Dia Mundial del Circ que té lloc el 17 d'abril? Fes-nos arribar tota la informació perquè aparegui en l’agenda que elaborem des de l’APCC). Fins el dia 25 DE MARÇ ens pots fer arribar les dades i horaris de les activitats a Catalunya a través d’aquest formulari.

L’agenda inclourà les activitats i espectacles organitzats de l'1 al 24 d’abril. Hem allargat les dates perquè el fet que el dia 17 sigui festiu afavoreix que la celebració s'estengui a més caps de setmana.

L’agenda de l’APCC tindrà versió online, i es farà arribar als mitjans de comunicació i també es difondrà a través de la nostra web i xarxes socials i a través del nostre butlletí per a persones interessades en el circ.

Per fer-nos arribar la informació sobre les activitats de circ a Catalunya heu de contestar aquest formulari, i per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat.

RECORDEU, La data límit per enviar-nos la informació de les vostres activitats és el 28 DE MARÇ.

Logo del Dia Mundial del Circ

Recordeu que l'APCC disposa del logo del Dia Mundial del Circ, que podeu utilitzar per a la vostra difusió d'activitats i espectacles. És un disseny de David Torrents i el podeu descarregar aqui.

Envieu-nos la informació de les activitats que organitzeu de l'1 al 24 d'abril!

Compartiu aquesta notícia