Apunteu a l'agenda! 28 d'abril jornada de debat i treball sobre un futur Pla d'Impuls del Circ

Des de l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) estem organitzant una Jornada de debat i treball sobre un futur segon Pla d'Impuls del Circ. La jornada tindrà lloc el 28 d'abril, i ben aviat us informarem del lloc.

La jornada es planteja com una gran trobada del sector del circ per tal de debatre i elaborar les grans línies de treball al voltant de si volem un nou Pla d’Impuls per al sector, i en cas afirmatiu, com el volem. 

Durant la sessió es presentarà el tancament i l’avaluació del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022, (podeu trobar els materials generats per cada mesura AQUI) i es generarà la metodologia per generar un programa ampli, posant l’accent en les necessitats del sector i els objectius generals.  

Posteriorment, i amb la intenció de trobar el major número de veus possible, es faran altres accions (enquestes, trucades i altres reunions durant el 2022) per tal de generar un document de consens que s’haurà de debatre amb les administracions. 

Aquesta trobada s'ha previst en un dia laborable, atenent les peticions de les persones que no van poder assistir a la Jornada del Sector del Circ organitzada per l'APCC el passat mes d'octubre.

Es planteja com una jornada oberta a tot el sector del circ

Compartiu aquesta notícia