Arriba la quarta edició de la Gala de Circ de Girona

El Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona organitza aquest dissabte 26 de març la quarta Gala de Circ de Girona, que tindrà lloc ales 17h i a les 20h a l’Ateneu Comacros de Salt. L'objectiu de la Gala de circ es visibilitzar que a la ciutat hi ha circ, i que és necessari que s'ofereixin les garanties perquè continuï havent-n’hi. Vol reivindicar que falten espais d'entrenament, espais de formació, espais de creació i espais d'exhibició, perquè els artistes no es vegin obligats a marxar fora.

Aquesta quarta edició portarà disciplines molt variades; quadre aeri (cia Paki Paya), portés acrobàtics (Àfrica i Julià) , roda cyr (Guillermo), trapezi washington (Lotta), bicicleta acrobàtica (Yldor), corda aèria (Gaia), malabars i música (Agus i Magda) i dansa i instal·lació aèria (cia Estampades).

Aquest any, gràcies al suport rebut el Col·lectiu ha pogut obrir una convocatòria per a la selecció de les companyies participants. A l’hora d'escollir els artistes s’han tingut en compte l’equilibri en termes de territori, paritat i disciplines.

Durant aquestes quatre edicions de la gala hi han passat un total de 54 artistes, dels quals un 55% eren homes i un 45 % dones de 34 companyies diferents, un 73% de les quals de les comarques de Girona. Aquest any el 65% de les artistes són dones.

Es fa també una aposta per mantenir preus populars a les entrades perquè la cultura estigui a l'abast de tothom i per fomentar nous públics.

Aquesta trobada estava previst pel passat 12 de març, després de la primera Jornada de Professionals de Circ de Girona, però es va haver d’anul·lar per pluja. La trobada va reunir una vuitantena de participants per començar a teixir relacions i treball conjunt, analitzant les mancances i potenciant les opcions i ganes de fer créixer el circ a les comarques de Girona.

Més informació a les xarxes del (CPCG): http://instagram.com/col.lectiudecircdegirona/
Preu: 7euros
 

Aquest dissabte 26 de març a l’Ateneu Comacros de Salt

Compartiu aquesta notícia