L’APCC ofereix assessorament sobre licitacions

L’APCC ofereix als seus socis i sòcies un assessorament sobre licitacions, per tal de formar el sector en un procés administratiu complex i que cada vegada serà més freqüent per a projectes depenents de l’administració. De moment aquest servei serà gratuït durant els dos pròxims mesos, i posteriorment valorarem la seva continuació.

Cal destacar que últimament s’han obert processos de licitacions a diferents administracions (Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Sabadell, etc) i que actualment ja està anunciada i  està pendent de publicació la licitació per a la direcció artística de Fira Trapezi.

 L’objectiu de l’APCC és que les persones i entitats interessats/des en presentar-se a concurs de licitació comptin amb una ajuda, ja que el sector del circ no està habituat a aquests tràmits administratius sovint complexes.

De cara a sol·licitar aquest assessorament, caldrà enviar-nos un correu electrònic a projectes@apcc.cat i caldrà tenir en compte:

-enviar-nos les preguntes concretes per a les que necessiteu assessorament
-cal avisar-nos amb una setmana d’antel·lació
-l’assessorament tindrà una duració d’una hora

L’assessorament serà dut a terme per la cooperativa especialitzada Facto.


Direcció artística de Fira Trapezi

AQUI podeu consultar les bases de la licitació anterior duta a terme el 2018, per tal de poder-vos fer una idea. Un cop obert el procés, hi haurà un termini de 15 dies per a presentar projectes i us informarem de les bases actualitzades. AQUÍ podeu consultar l’anunci de la licitació en curs.

Per tal de formar el sector en un procés administratiu que cada vegada serà més freqüent

Compartiu aquesta notícia