Inscripcions per participar a les reunions ràpides amb programadors i programadores a Fira Trapezi 2022

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya i Fira Trapezi organitzen, en el marc de la pròxima edició del festival, una trobada entre companyies de circ i programadors i programadores. L’activitat és gratuïta i oberta a companyies amb membres associats a l’APCC i tindrà lloc a l’espai per a professionals a Cal Massó, divendres 13 de maig d’11h a 13h. Les places seran molt limitades.

L’objectiu és oferir als socis i sòcies de l’APCC la possibilitat de conèixer programadors i programadores assistents a la Fira en un ambient de treball. Es tracta de reunions ràpides (5 minuts) i per a organitzar-les tindrem en compte les característiques de les propostes artístiques i els interessos dels responsables de programació, per tal d’aconseguir que les reunions siguin profitoses per ambdues parts.

Els socis i sòcies interessats en participar han d’omplir AQUEST FORMULARI fins el 2 de maig. Tingueu en compte que per accedir a Cal Massó cal estar inscrit/a professionalment a Fira Trapezi. Recordeu que els socis i sòcies compteu amb un descompte del 50% en el preu de la inscripció. AQUÍ més informació.

Per part de Fira Trapezi faran la crida a programadors i programadores perquè participin a l’activitat. Com que no disposarem d’un llistat confirmat de programadors/es fins dies abans de la Fira, no podrem confirmar participació a les trobades fins el dia 10 de maig.

Altres activitats professionals on contactar amb programador/es
Fira Trapezi organitza diferens activitats professionals que podeu consultar AQUÍ. Entre elles, dese de l'APCC participarem a una taula rodona sobre comunicació en l'àmbit del circ en què presentarem el dossier #ressonacirc sobre el circ català actual (el podeu llegir AQUI).

Us destaquem que el mateix divendres després de l’speed-meeting, a les 13h, s’organitza un vermut a Cal Massó en què també podreu trobar programador/es i establir una conversa més distesa. També dissabte tindrà lloc el tradicional dinar al mateix espai. En tots els casos el personal d’oficina de l’APCC us podrà ajudar si teniu dubtes o consultes o si esteu buscant algun/a programador/a.

Reunions ràpides a Cal Massó a Fira Trapezi 2019

Divendres 13 de maig d’11h a 13h a Cal Massó a Reus

Compartiu aquesta notícia