Engega el procés participatiu per dedicir un futur segon Pla d’Impuls del Circ

Una trentena de persones van començar a debatre el passat 28 d’abril sobre un futur segon Pla d’Impuls del Circ, en el primer pas del procés participatiu engegat per l’APCC. A la trobada, acollida per l’Estruch de Sabadell, es va parlar, pensar i debatre sobre el Pla d’Impuls del Circ que ara acaba i les persones participants també van opinar sobre com hauria de ser un nou Pla d’Impuls, projecte que ha estat plantejat al sector per part del Departament de Cultura de la Generalitat.

A la primera part de la trobada, a la que van assistir perfils diversos de professionals del circ, es va resumir l’avaluació del Pla d’Impuls del Circ duta a terme per l’APCC i les diferents entitats gestores de mesures i també es van recollir les opinions de les persones assistents, i es va incidir en els aspectes que es podrien haver gestionat millor.

Després es va començar a treballar sobre com hauria de ser un futur nou pla, a partir del debat sobre els reptes del sector del circ en diferents àmbits. Aquest exercici servirà per encarar els següents passos del procés participatiu, que inclou una enquesta telefònica i més trobades amb professionals del circ. Per dur a terme tot aquest treball caldrà la creació d'un grup motor.

En tot cas, i com ja es plantejava des de l’APCC, es va evidenciar la necessitat d’atendre i escoltar les diferents veus del món del circ a Catalunya a l’hora de pensar un nou Pla d’Impuls.

Una trentena de persones van participar a la jornada convocada a l’Estruch de Sabadell

Compartiu aquesta notícia