Circored canvia enguany la seva junta directiva

L'equip actual de la Junta directiva de CircoRED canvia enguany, el pròxim mes de setembre, i per aquest motiu es convoca una trobada online per conèixer com funciona aquesta xarxa d'associacions de circ de l'Estat i informar a personesmembres d'aquestes entitats que estiguin  interessades en formar-ne part.

La trobada serà el pròxim dilluns 6 de juny a les 19h a través d'aquest enllaç de ZOOM (codi d'accès 144753). Actualment la Junta de Circored està formada per José Expósito, en representació de l'ACPG (Galícia); María Colomer, en representació d'APCCV (Comunitat Valenciana); Matías Marré, en representació d'APCIB (Illes Balears); José Pérez de la Blanca, en representació d'ACA (Andalusia); Rebeca Pena, en representació de CARPA (Aragó) i Elsa Pamparacuatro, en representació d'EZE (País Basc).

Pròxim Congrés de CircoRED

D'altra banda, CircoRED ja ha anunciat les dates del seu Congrés 2022, que tindrà lloc del 16 al 19 d'octubre a Alacant, coincidint amb el festival Circarte. I del 24 al 27 d'octubre s'organitza el CircoRED Market, que es celebrarà a Madrid.

AQUI podeu consultar més informació.

El pròxim 6 de juny, trobada en línia per conèixer el treball de la federació

Compartiu aquesta notícia